Rioolrenovatie in Mechelen

De laatste tijd heeft uw riolering regelmatig met kleine gebreken te maken. Dan is het een verstopping, dan weer een scheurtje in de buis. U vermoedt dat de mankementen met de leeftijd van het rioolstelsel te maken hebben. Daarom lijkt het u een goed idee om de riolering te vervangen. In veel gevallen is dat echter niet nodig! Rioolrenovatie is aanmerkelijk goedkoper, en zorgt er eveneens voor dat uw riolering er weer als nieuw bijligt.

In de regio Mechelen kunt u voor rioolrenovatie terecht bij onze vakmannen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met rioolreparatie. We verwelkomen u graag ook als tevreden klant!

Onze meestgebruikte riooltechniek: relinen

Voor rioolrenovatie maken wij in de meeste gevallen gebruik van relining. Deze riooltechniek heeft een groot voordeel: het riool hoeft niet opengebroken te worden. Dat scheelt u veel hinder! We brengen via een put een kous aan in de riolering, die we laten uitharden. Daardoor vormt zich een extra, stevige laag in het riool, die de zwakke plekken bedekt. Uw rioolbuizen kunnen na het relinen weer jaren mee!

Meer informatie?

Bent u benieuwd geworden en wilt u meer informatie over rioolrenovatie? Of wilt u ons meteen inschakelen om relinen bij uw riool toe te passen? Contacteer ons dan. U kunt het online formulier invullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 015 - 79 89 04. Onze specialisten zijn u in Mechelen en omstreken met plezier van dienst!