Rioolreiniging in Mechelen

Dagelijks stromen er vele liters water en andere zaken door uw riool. Hierdoor wordt het risico op verstopping steeds groter. De diameter van de buizen wordt in de loop der tijd smaller en de kans dat uw wc-, douche- of keukenafvoer verstopt raakt, neemt met de dag toe. De oplossing? Rioolreiniging.

Wij hebben in de regio Mechelen jarenlange ervaring in het schoonmaken van rioleringsstelsels. Wij brengen de afvoerbuizen zonder ingrijpende werkzaamheden weer terug naar hun oorspronkelijke diameter. We raden u aan om hier periodiek een professional voor in te schakelen. Op die manier voorkomt u veel problemen zoals verstopping, bruin water uit de kraan en stankoverlast.

Onze reinigingsmethoden

We maken de leidingen schoon, door deze met hoge waterdruk door te spuiten. Afhankelijk van de staat van uw riool kan dit kan met of zonder speciale roterende spuitkop. Worden de leidingen geblokkeerd door boomwortels of andere vaste zaken? Dan frezen we deze er met de meest moderne apparatuur uit. Daarnaast kunnen we de riolering ontluchten, en ook kunnen we regenwaterputten, septic tanks en vetputten voor u legen.

Schakelt u onze hulp in? Dan bent u verzekerd van drie dingen:

  • duidelijke rapportage;
  • heldere afspraken;
  • scherpe prijsaanbieding.

Bel ons voor advies, een second opinion of maak direct een afspraak voor rioolreiniging. We staan in en om Mechelen 24/24 en 7/7 voor u klaar.