Rioolvliegjes in Mechelen?

Ziet u de laatste tijd veel rioolvliegjes in uw woning? In veel gevallen betekent dit dat u te maken heeft met rioollekkage. Het is daarom verstandig om er zo snel mogelijk een professional naar te laten kijken. In de regio Mechelen kunt u hiervoor terecht bij ons bedrijf. Onze ervaren medewerkers staan dag en nacht voor u paraat!

Latrinevliegjes of motmuggen?

Rioolvliegjes staan ook bekend onder de naam motmuggen of latrinevliegjes. Het gaat in alle gevallen om hetzelfde insect. Normaal gesproken bevindt dit beestje zich in de riolering. Als er in het riool een scheurtje of breukje zit, kunnen de vliegjes naar buiten toe. Er stroomt dan ook slib naar buiten, wat ervoor zorgt dat ze zich vlug kunnen voortplanten. U heeft deze onhygiënische diertjes dan al snel in groten getale in uw woning! Omdat de rioolvliegjes ook bacteriën met zich meedragen, is dat erg vervelend. Laat onze experts daarom de rioolvliegjes bestrijden. Wij sporen de locatie van het lek op, zodat ze hun vruchtbare voortplantingsplek verliezen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u ons contacteren voor een opdracht? Vul dan het online formulier in, of bel ons op het nummer 015 - 79 89 04. We zijn u in Mechelen en omstreken met plezier van dienst!