Rioolstank in Mechelen

Vaak begint dit probleem klein, maar rioollucht in uw woning kan uw woonplezier flink aantasten. Daarbij weten wij uit ervaring dat stankoverlast vaak een indicatie is van grotere problemen. De vieze lucht in huis wordt vaak veroorzaakt door kleine scheurtjes of beschadigingen in het leidingenstelsel. Hoe eerder u de hulp van een professional inroept, hoe beter. In de regio Mechelen kunt u hiervoor terecht bij onze specialisten.

Hoe wij rioolstank in huis oplossen

Omdat de kleine beschadigingen die de stankoverlast veroorzaken vaak niet met het blote oog te zien zijn, zetten wij speciale apparatuur in voor het oplossen van uw problemen. Met moderne detectie apparatuur blazen we rook in de leidingen. Vervolgens lokaliseren we door de zichtbare rook buiten de buizen de precieze locatie van het lek. Welke oplossing daarna voor u de beste is, hangt af van diverse factoren. Onze monteurs geven u daarom een persoonlijk advies over de verdere afhandeling van het probleem.

En natuurlijk kunnen zij, na uw goedkeuring, direct voor u aan de slag. Onze bussen zijn uitgerust voor elk type klus en dus kunnen we in de meeste gevallen meteen beginnen met het oplossen van de rioollucht in huis. Bel dus vandaag nog voor een afspraak en wij zorgen dat u zo snel mogelijk van de rioolstank af bent. In Mechelen en omstreken zijn we u met plezier van dienst!