Rioollekkage in Mechelen?

Heeft u het idee dat uw riolering lekt? Wacht dan niet langer af, maar laat er meteen een professional naar kijken. Op die manier kan rioollekkage zo snel mogelijk opgespoord worden. Blijkt het toch niet om een lek te gaan? Dan zoeken we uit wat de problemen dan wel veroorzaakt. Pas als de hinder voorbij is, zijn wij tevreden! Schakel in de regio Mechelen daarom onze specialisten in. Onze ervaren medewerkers zijn u met plezier van dienst.

Signalen die op rioollekkage wijzen

Het is lang niet altijd duidelijk of u te maken heeft met een lek aan uw riolering. Toch zijn er enkele signalen te noemen die hier op wijzen. Ziet u rioolvliegjes in uw woning? Normaal gesproken bevinden deze insecten zich, zoals u door de naam al zult vermoeden, in het riool. Als u ze daarbuiten ziet, is dat vaak een slecht teken.

Ruikt u een muffe, vochtige lucht in huis? Deze rioolstank is tevens een aanwijzing dat u met rioollekkage te maken heeft. Bij deze signalen is het verstandig om de hulp van een expert in te roepen.

Snelle service bij spoed

Rioollekkage dient vlug verholpen te worden. Hoe langer u wacht, hoe groter de problemen immers kunnen worden. Daarom bieden we u in dergelijke situaties een spoedservice aan. In dringende gevallen staan we 24/24, 7/7 en 365/365 voor u klaar. Bel ons op het nummer 015 - 79 89 04, dan komen we zo snel mogelijk naar u toe. In Mechelen en omgeving kunt u op ons rekenen!