Rioolinspectie in Mechelen

Heeft u last van herhaaldelijke rioolproblemen, zoals verstoppingen of stankoverlast? Of blijkt bij aankomst van onze monteur dat de verstopping in uw riool geen ‘gewone’ verstopping is? Dan bepalen onze experts in Mechelen de precieze oorzaak van de problemen eenvoudig met behulp van rioolinspectie.

Op deze manier krijgen we direct en eenvoudig inzicht in uw leidingenstelsel en kunnen we problemen bij de wortel aanpakken. Ook geeft inspectie u een duidelijk beeld van de ligging en staat van uw riool. Vaak liggen de leidingen er al heel lang, zijn er aanpassingen gedaan en is het dus niet meer helemaal duidelijk hoe uw rioolstelsel er precies bij ligt. Wij beschikken over moderne detectie apparatuur waarmee we alle ontstoppingspunten snel bekend maken. Zo hoeft er nooit onnodig lang gezocht te worden.  

Hoe wij te werk gaan bij rioolinspectie

Voordat we met de camera de leidingen ingaan, maken we de buizen eerst schoon. Deze rioolreiniging zorgt ervoor dat we optimaal zicht hebben en we preciezer te werk kunnen gaan. Tijdens de camera inspectie kunt u met de monteur meekijken op het scherm en geeft deze u uitleg over de beelden. Het grote voordeel is dat we bij deze inspectie van binnenuit de staat van uw riool kunnen bekijken. Het is daarom niet nodig om het riool open te breken. Dat scheelt u veel overlast!

Na afloop van de rioolinspectie kunt u een dvd met de beelden opvragen. Deze is onder andere te gebruiken als bewijs voor de verzekering. Maak voor camera inspectie in Mechelen meteen een afspraak. Onze vakmannen zijn u met plezier van dienst!