Ontstoppen in Mechelen

Verstoppingen zijn veelvoorkomend en vervelend. Vaak treden deze rioleringsproblemen heel plotseling op en moeten ze zo snel mogelijk opgelost worden. Heeft u een verstopping in uw keuken, badkamer of hemelwaterafvoer? Dan staan onze professionele ontstoppers voor u klaar. U kunt in Mechelen en omgeving 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar gebruikmaken van onze rioolservice om vlug en vakkundig te ontstoppen.

Hoe wij voor ontstopping zorgen

Wij beschikken over alle middelen om uw verstopte afvoer zo snel mogelijk weer vrij te maken. De meeste problemen kunnen we snel en zonder ingrijpende werkzaamheden oplossen, door de leidingen vrij te maken met een ontstoppingsveer of door te spuiten met een speciale hoge druk unit. Onze wagens zijn uitgerust met een krachtige hogedrukspuit met een eigen watertank. Hierdoor zijn we heel mobiel en kunnen we op elke locatie aan de slag. Met onze apparatuur kunnen we uw leidingen doorspuiten tot 200 bar. Mocht dit nog niet voldoende zijn, dan kunnen we de leidingen vervolgens grondig reinigen met een roterende spuitkop.

Wat we niet doen, is uw leidingen reinigen met chemische middelen. Wij geloven in een milieuvriendelijke aanpak. Daarom gebruiken we geen chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn naast milieuonvriendelijk ook nog eens schadelijk voor uw leidingenstelsel. Bent u op zoek naar de partij die uw verstopping op een snelle en goede manier oplost? Neem dan vandaag nog contact met ons ontstoppingsbedrijf op.